Piscina

Utilizați piscina ca persoană singură sau în cuplu. Deschidem pentru dumneavoastră de la 14:00 până la 19:00 (5 ore) când vremea este frumoasă. Bucurați-vă de o după-amiază confortabilă alături de noi. Oferim un loc curat, ferit de vedere si liniste fara suprapopulare.

Dacă sunteți în căutarea ceva mai exclusivist și prețuiți o anumită discreție, ați ajuns la locul potrivit.


Din cauza vremii, piscina este închisă până în primăvară.


Adulti

RON 50 zi
  • pe persoană (5 ore)

5 pana 18 ani

RON 20 zi
  • pe persoană (5 ore)
  • Însoțit de un părinte.

pana 4 ani

RON 0 zi
  • pe persoană (5 ore)
  • Însoțit de un părinte.

Numărul de persoane admise este limitat.

Trimiteți o solicitare prin Whatsapp (0772 230 693) în prealabil.

Permitem maxim 16 persoane, inclusiv oaspeții noștri din apartamente.
Oaspeții din apartamente pot folosi gratuit grădina si piscina noastră. 

Preturile de mai sus sunt publicate cu TVA.

Mobirise
Temperatura apei este între 25 și 30 de grade, în funcție de temperatura exterioară - de obicei cu câteva grade mai puțin decât temperatura aerului.

510 mp

Zona de petrecere are 510 mp

2 persoane

Maximum 2 de persoane (singur sau numai cupluri.)

Parcare

Parcare gratuită

De la 14:00

De la 14:00 la 19:00

HIFI

Muzică ambientală (deep house)

WIFI

WiFi gratuit

Șezlonguri

15 x Șezlonguri gratuite

Scaune

Oferim mese si scaune

Fumat

Vă rugăm să nu fumați în interior

Animale

Vă rog deloc animale de companie

Piscina

1,6 m adâncime, clorurată

WC

Toaletă, Pisoar și duș

Mancarea și băuturile

Este interzis să mănânci și să bei în grădină. Dacă ai adus cu tine un sandviș sau altceva de mâncat, ești binevenit să-l mănânci la noi la bar. Avem destule mese și scaune acolo.
Vă rugăm să nu vă aduceți propriile băuturi. Oferim băuturi la prețuri rezonabile la barul nostru.

Duș, toaletă și pisoar

Locul nostru liniștit este curat și complet dezinfectat în fiecare zi. Oferim și un duș cu apă caldă.

Cum poți să vii la noi?

Deoarece nu suntem o piscină publică din motive legale, vă rugăm să urmați următorii pași:

1

Clarificați disponibilitatea

Vă rugăm să ne întrebați prin Whatsapp (+40772230693) dacă mai putem lăsa oamenii să intre. Numărul de persoane admise este limitat și se poate schimba zilnic. 
2

Vino la noi!

Dacă poarta este închisă, sunați la sonerie sau trimiteți-ne un Whatsapp sau suna-ne 0772230693. Vom fi bucuroși să vă deschidem poarta. 

Pentru o răcoare după muncă? Ai cu tine un costum de baie și un prosop de baie? Ok, de la 18:00 la 19:00 plătești doar 30 RON per adult. Apropo de asta: după piscina poți bea confortabil o bere rece la barul nostru!

De regulă, amenajăm un bazin pentru copiii mici. Acesta este destinat doar copiilor mici. Apa din el este încălzită exclusiv de soare și este ușor igienizată cu clor. 

Din pacate, nu. Dimineața suntem ocupați cu curățarea și dezinfectarea totul. de ex.: șezlongurile noastre sunt curățate zilnic cu clor - la fel ca toate scaunele și mesele, precum și toalete si dusuri si toate suprafețele. Piscina are nevoie si de intretinerea lui, altfel apa se va strica repede. 

La cerere, vă putem organiza și un masaj de către un maseur calificat. Acesta costă RON 100 pentru o oră întreagă. Deoarece trebuie să chemăm maseurul, vă rugăm să ne anunțați în timp util. Posibil între orele 15:00 și 18:00.

Fără băuturi aduse de dvs. - băuturile trebuie cumpărate de la proprietate. Toate băuturile sunt oferite în pahare de plastic de unică folosință. Utilizarea sticlei în grădină este strict interzisă - asta pentru siguranța tuturor.

Aducerea propriilor băuturi este interzisă. Persoanele sub 21 de ani nu primesc alcool. Buletinul var fi verificat înainte ca alcoolul să fie vândut. Oaspeții beți care nu știu cum să se comporte vor fi expulzați din incintă. Se aplică termenii și condițiile noastre generale.

Piscina și alte articole de mobilier din grădina de evenimente pot să nu fie bune sau chiar periculoase pentru copii. Nu ne asumăm absolut nicio răspundere. Părinții sunt responsabili pentru copiii lor. Nu ne asumăm absolut nicio răspundere.

Mai mult: piscina este igienizată cu clor și filtrată de un sistem modern de filtrare cu nisip. Încercăm să ne menținem cât mai curat posibil - dar nu putem fi responsabili pentru iritarea pielii sau alte probleme medicale din cauza calității apei. Faceți uz de toalete și nu faceți în piscină. Vă anunțăm, de asemenea, că nu există absolut niciun serviciu de salvamar.

SE INTERZISĂ INTRAREA ÎN PISCINĂ (IN APA) CU HAINE. NUMAI COSTUME DE BAI. Asta înseamnă: fără tricouri, fără chiloți, fără scutece,... Același lucru este valabil și pentru mâncarea sau băutura în și în jurul piscinei. 

Interzicerea absolută a focului deschis. Aducerea propriului echipament la gătit este interzisă. Este interzisă aducerea și utilizarea propriilor dispozitive electrice și utilizarea prizelor noastre. 

Pentru a vă oferi cea mai bună experiență posibilă cu noi, ne curățăm întreaga proprietate și o păstrăm în stare bună. Cu sau fără Corona, urmăm un protocol strict de curățare. Aceasta include nu doar curățarea, ci și dezinfectarea. De exemplu: toaletele și dușurile noastre sunt complet dezinfectate cu clor în fiecare zi. Sezlongurile se curata si manual si se dezinfecteaza cu clor (astfel nu trebuie sa te intinzi pe uleiul de bronzat al oaspetelui precedent). Același lucru este valabil pentru toate scaunele și mesele.

Nu permitem animale de companie - chiar dacă sunt foarte drăguțe.

Fumatul este interzis și în interior, zonele de intrare, terase și balcoane, dus si toalete.

NU acceptăm tichete de vacanță sau carduri de vacanță. Acceptăm doar numerar (RON sau EUR) sau carduri de credit (VISA sau Mastercard).

  • Visa
  • Master Card
Așa ne puteți găsi cu ușurință: Waze, Google Maps, Apple Maps sau Google Earth.
Vă rugăm să rețineți că imaginile din satelit și vizualizarea străzii nu reflectă situația actuală.
Mobirise

Elvetianul Tobias

Contact, Kontakt

Str. Apateului 115 / 117, Oradea

RO33485174 - J5/1258/2014

seara baieti, botez, nunta, burlac, petrecere, eveniment, indiferent de ce sărbătoriți, vă oferim grădina noastră de evenimente pentru până la 50 de persoane. Dacă aveți oaspeți din străinătate, aceștia pot rămâne cu noi peste noapte într-unul dintre apartamentele noastre. Apartamentele noastre sunt administrate in regim hotelier si sunt complet mobilate (tot cu prosoape, lenjerie de pat, vesela pentru 4 persoane, ...). În grădină oferim o piscină cu suficiente șezlonguri, muzică ambientală și o mică casă de petrecere pentru până la 16 persoane. Acolo puteți face discotecă și puteți asculta muzică tare cu spectacol de lumini seara. Există, de asemenea, un loc de joacă pentru copii în grădină, cu balansoar, leagăn și tobogan pentru copii. Dacă vă plac iepurașii mici, am fi bucuroși să vă arătăm iepurașii noștri, pe care sunteți bineveniți să îi mângâiați. Veți găsi micul nostru bar chiar lângă parcarea noastră mare, care este complet împrejmuită și monitorizată prin video.În barul nostru vă vom răsfăța cu bere artizanală, băuturi și gustări. Deasupra barului avem o terasa la soare care este accesibila continuu. Mai ales vara, seara, vă puteți bucura de o priveliște minunată și de o bere rece sau un vin bun. Pe scurt: suntem locul ideal pentru evenimentul dumneavoastră, un hotel de apartamente de înaltă clasă, curat și de înaltă calitate. Deoarece resedinta noastra este situata in luxoasa zona rezidentiala Grigorescu din Oradea, va puteti bucura si de multa liniste si totusi sa fiti aproape de oras. Apropo de asta: avem și un parc la 5 minute de mers pe jos de reședința noastră. Acolo puteți face sport, vă puteți juca cu copiii sau pur și simplu puteți merge la plimbare. In plus, ELVETIANUL TOBIAS este bine situat. În mai puțin de 5 minute cu taxiul puteți ajunge la sălile de evenimente și banchete din Armonia, Pandora și Palazzo. În mai puțin de 10 minute poți ajunge la Ambasador, Emerald sau te afli deja în centrul orașului. La centrul comercial Lotus se poate ajunge cu taxiul în 6 minute - la Aquapark Nymphea în aproximativ 11 minute.

Designed with Mobirise website builder