Iepurii nostri

Iepurașii sunt hobby-ul lui Tobias. Avem 7 grajduri pentru iepuri si o incinta exterioara de 30 mp. Iepurii sunt în mare parte afară, în incinta exterioară. In grajduri sunt doar iepurii răniți sau gestante. Avem întotdeauna cel puțin 12 iepuri. Iepurii noștri sunt obișnuiți cu oamenii. Majoritatea iepurilor noștri le place să fie mângâiați. Când iepurii s-au săturat, pur și simplu fug. Apoi, dacă nu alergi după ei, se vor întoarce la tine.

Mobirise

Vizitați-ne!

De asemenea, sunteți binevenit să ne vizitați. Dacă îl vezi pe dl. Tobias în grădină, sună-l! Sau trimite un mesaj WhatsApp. Nu percepem taxa de intrare. Dar dacă aduci niște pâine veche sau niște legume proaspete, iepurii vor fi fericiți.

Legume

Ai resturi lăsate în urma? Iepurilor le place asta!

Pâine veche

Pâinea veche ar trebui să fie deja uscată și tare. Dacă pâinea este proaspătă, nu o puteți hrăni singur iepurelui. Mai întâi trebuie să fie uscat.

Buruieni 

Ai tras de buruieni în grădină? Aduceți puțin! Acesta este un răsfăț pentru iepuri.

Pizza

Margini uscate de pizza. Un meniu delicios pentru iepuri. Nu aruncați marginile, uscați le puteți hrăni iepurelui direct cu mâna.

Mobirise
Așa ne puteți găsi cu ușurință: Waze, Google Maps, Apple Maps sau Google Earth.
Vă rugăm să rețineți că imaginile din satelit și vizualizarea străzii nu reflectă situația actuală.
Mobirise

Elvetianul Tobias

Contact, Kontakt

Str. Apateului 115 / 117, Oradea

RO33485174 - J5/1258/2014

seara baieti, botez, nunta, burlac, petrecere, eveniment, indiferent de ce sărbătoriți, vă oferim grădina noastră de evenimente pentru până la 50 de persoane. Dacă aveți oaspeți din străinătate, aceștia pot rămâne cu noi peste noapte într-unul dintre apartamentele noastre. Apartamentele noastre sunt administrate in regim hotelier si sunt complet mobilate (tot cu prosoape, lenjerie de pat, vesela pentru 4 persoane, ...). În grădină oferim o piscină cu suficiente șezlonguri, muzică ambientală și o mică casă de petrecere pentru până la 16 persoane. Acolo puteți face discotecă și puteți asculta muzică tare cu spectacol de lumini seara. Există, de asemenea, un loc de joacă pentru copii în grădină, cu balansoar, leagăn și tobogan pentru copii. Dacă vă plac iepurașii mici, am fi bucuroși să vă arătăm iepurașii noștri, pe care sunteți bineveniți să îi mângâiați. Veți găsi micul nostru bar chiar lângă parcarea noastră mare, care este complet împrejmuită și monitorizată prin video.În barul nostru vă vom răsfăța cu bere artizanală, băuturi și gustări. Deasupra barului avem o terasa la soare care este accesibila continuu. Mai ales vara, seara, vă puteți bucura de o priveliște minunată și de o bere rece sau un vin bun. Pe scurt: suntem locul ideal pentru evenimentul dumneavoastră, un hotel de apartamente de înaltă clasă, curat și de înaltă calitate. Deoarece resedinta noastra este situata in luxoasa zona rezidentiala Grigorescu din Oradea, va puteti bucura si de multa liniste si totusi sa fiti aproape de oras. Apropo de asta: avem și un parc la 5 minute de mers pe jos de reședința noastră. Acolo puteți face sport, vă puteți juca cu copiii sau pur și simplu puteți merge la plimbare. In plus, ELVETIANUL TOBIAS este bine situat. În mai puțin de 5 minute cu taxiul puteți ajunge la sălile de evenimente și banchete din Armonia, Pandora și Palazzo. În mai puțin de 10 minute poți ajunge la Ambasador, Emerald sau te afli deja în centrul orașului. La centrul comercial Lotus se poate ajunge cu taxiul în 6 minute - la Aquapark Nymphea în aproximativ 11 minute.

web page was created with Mobirise template