Gradina de evenimente

În grădina noastră de evenimente, veți găsi o piscină spațioasă, o casă de petreceri, un sistem de sunet fantastic cu conectivitate Bluetooth și tot ce aveți nevoie pentru o petrecere grozavă!
Doriți să experimentați un eveniment fericit și de neuitat? Rezervați grădina noastră pentru până la 50 de persoane.

Dacă închiriați grădina aveți uz exclusiv al grădinii fără alți oaspeți.

Iarna / primavara

Piscina si gradina nu pot fi folosite in perioada de iarna/primavara. Prin urmare, numărul maxim de participanți este redus la max. 16 persoane. Astfel, toți oaspeții dvs pot sta confortabil în casă de petreceri din grădină și se pot bucura de priveliște.

Taxa de participare

RON 60 zi
 • adulti
 • Luni până Joi
  de la 14:00
  până la 22:00
 • minim  RON 900.-

Taxa de participare

RON 70 zi
 • adulti
 • Vineri până Duminică
  de la 14:00
  până la 22:00
 • minim  RON 1100.-

Vara / toamna

Vara și toamna, piscina, zona verde si loc de joaca pentru copii cu tobogan si leagan deschis. Puteti invita pana la 50 de persoane.

Taxa de participare

RON 80 zi
 • adulti
 • Luni până Joi
  de la 14:00
  până la 22:00
 • minim  RON 1200.-

Taxa de participare

RON 90 zi
 • adulti
 • Vineri până Duminică
  de la 14:00
  până la 22:00
 • minim  RON 1400.-

Oaspeții din apartamente pot folosi gratuit grădina noastră. Așadar, dacă unii dintre participanții dvs. vin de mai departe și stau peste noapte la noi, sunt gratuit în grădină. Dar ramane minimul de inchiriat gradina.

Daca inchiriati gradina impreuna cu barul, va asteptam cu pana la 80 de participanti in total (minim 50 de participanti în grădină). In acest caz puteti obtine barul cu terasa la un mic cost suplimentar de doar 400 RON (doar inchiriere fara bere).

Preturile de mai sus sunt publicate fara TVA.

Mobirise

510 mp

Zona de petrecere are 510 mp

50 persoane

Maximum 50 de persoane (exterior/interior)
Maximum 16 de persoane (doar interior)

Parcare

Parcare gratuită

De la 14:00

De la 14:00

HIFI

Sistem HIFI cu Bluetooth

WIFI

WiFi gratuit

Șezlonguri

15 x Șezlonguri gratuite

Scaune

Pentru până la 50 de persoane (exterior/interior), 16 persoane (interior)

Fumat

Vă rugăm să nu fumați în interior

Animale

Vă rog deloc animale de companie

Piscina

1,6 m adâncime, clorurată

WC

Toaletă, Pisoar și duș

Ventilator

Ventilator cu vaporizator de apa.

Umbrele

Umbrele de soare pentru umbra placuta.

Bucătărie

Lângă frigider veți găsi o bucătărie mică.

Loc de joaca

Pentru copii oferim leagăn și tobogan.

Elvetianul Tobias

Bucătăria din casa de petreceri

Băuturile

Nu este permis să vă aduceți propriile băuturi în grădină. Cu toate acestea, vă oferim să precomandați cele mai comune băuturi direct de la noi atunci când faceți rezervarea. De asemenea, am fi bucuroși să vă ajutăm să calculați câte băuturi să comandați.

Bauturi

Băuturile trebuie să fie precomandate în momentul rezervării. Băuturile se vând numai în stare sigilată. Puteți lua acasă băuturi pe care le-ați comandat și nu le-ați băut. Oferim gratuit pahare din plastic si carton pentru bauturi. Vă rugăm să rețineți că paharele de sticlă sunt absolut interzise în grădină. Descărcați PDF-ul cu lista de prețuri.

Preturi pentru bauturi inclusiv TVA.

Oferim și TOM BEER. TOM BEER este o mica fabrica de bere din Zalau, langa Oradea. Berea artizanală este bogată în aromă și este foarte apreciată de oaspeții noștri interni și străini. Cu conținutul de alcool ușor mai mare (până la 8%), se evidențiază în mod clar dintre berile produse industrial.  Vă oferim TOM BEER la un preț imbatabil. In gradina doar in sticle de 0,33l. Dacă închiriați și barul nostru, vă putem oferi și TOM BEER direct din butoi.

Masă

Vă oferim practic 2 opțiuni: 
1. Comandați un catering
2. Noi gătim pentru dvs. contra cost

Când gătim noi, vremea afară este frumoasă - gătim doar în aer liber (cu excepția Fondue și Raclette, acestea sunt oferite doar în interior și indiferent de vreme). Opțiunile noastre variază de la 21 RON până la 69 RON de persoană.:

- Tot felul de carne proaspătă (marinată sau nemarinată) la grătar
- Frigarui de carne
- Mici si/sau carnati


- Cartofi prăjiți (stil Mc Donalds la friteuză)
- Ciuperci umplute la grătar. 
- Legume la grătar 

Când vine vorba de legume sau salate, folosim propria noastră grădină sau cumpărăm legume direct de la fermier. 

- Salată verde *
- Salata de rosii cu ceapa (doar in timpul sezonului)
- Salata verde cu ton si porumb si curry (sau fara curry)  *
- Salata de crabi cu shot portocaliu *
- Salată de paste cu cârnați și murături *
* sos facut din baza de maioneza

De exemplu: 

Mobirise

- O portie de Ceafa de porc direct de la gratar, cartofi prajiti crocanti, ketchup.

(RON 29)

- Platou de carne mixtă cu mici și cârnați, pâine și muștar precum și murături (RON 21)
- Ceafa de porc, cartofi prajiti (cu ketchup sau sos de usturoi) si o salata verde (RON 34)
- Frigarui de pui curry/miere, cartofi prajiti (cu ketchup), legume la grătar (RON 36)

Când gătim, gătim chiar în fața dumneavoastră. Ingredientele noastre sunt proaspete și de calitate. Pentru evenimente mai mari, mâncarea va fi amenajată sub formă de bufet (autoservire). 

Cel mai bine este să veniți personal pentru a face o rezervare, atunci putem discuta pe scurt totul împreună. În acest fel evenimentul dumneavoastră va fi un succes sigur.

Preturile de mai sus sunt publicate fara TVA.

Mobirise
Mobirise

Duș, toaletă și pisoar

Locul nostru liniștit este curat și complet dezinfectat în fiecare zi. Oferim și un duș cu apă caldă.

Cum puteți face o rezervare?

Pentru a inchiria in exclusivitate gradina si pentru a va garanta cea mai buna petrecere, va propunem urmatoarea procedura:

1

Numărul de participanți

Mai întâi clarificați câți participanți doriți să invitați. Câți dintre ei pot fi copii.
2

Disponibilitate / data

Sunati-ne la 0772230693 si clarificati disponibilitatea. În timpul acestui apel telefonic putem aranja și o întâlnire de vizionare.
3

Rezervare la fața locului

Acceptăm doar rezervări personale. Vino și vezi personal oferta noastră. De asemenea, putem discuta următoarele puncte în același timp:
- Numărul de participanți
- Băuturi
- Masa
- Diverse
4

Plată în avans

Odată cu plata în avans, care include jumătate din prețul de închiriere și costurile calculate pentru băutură, veți primi de la noi confirmarea definitivă a rezervării și semnăm contractul de închiriere.
5

Ziua evenimentului

Dacă doriți să decorați ceva (de exemplu, pentru o zi de naștere) sunteți binevenit să veniți cu o oră înainte de eveniment și să decorați totul frumos.
Seara, când oaspeții dumneavoastră și-au luat rămas bun vom face facturarea finală. 

Vă punem la dispoziție saci de gunoi pe care îi vom elimina pentru dumneavoastră. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la eliminarea gunoiului.

Va punem la dispozitie vase din plastic/carton. Vă rugăm să nu vă aduceți propriile tacâmuri. Este interzisă vesela din porțelan sau din sticlă din motive de siguranță.

Acolo unde soarele strălucește, este și ploaie. În acest caz ne-ar face plăcere să găsim o nouă dată pentru evenimentul dumneavoastră.

Puteți lua orice băutură rămasă cu dvs. Nu putem lua înapoi băuturile achiziționate. Din motive de igienă, trebuie să aruncăm resturile de mâncare la gunoi.

Oferim suficiente locuri de parcare in curtea interioara si stradal. În total pot fi parcate până la 20 de mașini.

Mâncarea și băuturile NU sunt incluse în preț. Fără băuturi aduse de dvs. - băuturile trebuie cumpărate de la proprietate. Toate băuturile sunt oferite în pahare de plastic de unică folosință. Toate tacâmurile și farfuriile sunt realizate din plastic sau carton. Utilizarea sticlei în grădină este strict interzisă - asta pentru siguranța tuturor.

Aducerea propriilor băuturi este interzisă. Persoanele sub 21 de ani nu primesc alcool. Buletinul var fi verificat înainte ca alcoolul să fie vândut. Oaspeții beți care nu știu cum să se comporte vor fi expulzați din incintă. Se aplică termenii și condițiile noastre generale.

Piscina și alte articole de mobilier din grădina de evenimente pot să nu fie bune sau chiar periculoase pentru copii. Nu ne asumăm absolut nicio răspundere. Părinții sunt responsabili pentru copiii lor. Nu ne asumăm absolut nicio răspundere, închiriați gradina de la noi pe baza „închiriat așa cum s-a văzut și dat înapoi în aceeași stare”. Cu chiria, toate obligațiile vi se transferă în calitate de chiriaș.  

Mai mult: piscina este igienizată cu clor și filtrată de un sistem modern de filtrare cu nisip. Încercăm să ne menținem cât mai curat posibil - dar nu putem fi responsabili pentru iritarea pielii sau alte probleme medicale din cauza calității apei. Folosim colorant care indică urina. Faceți uz de toalete și nu faceți în piscină. Vă anunțăm, de asemenea, că nu există absolut niciun serviciu de salvamar.

Interzicerea absolută a focului deschis. Aducerea propriului echipament la gătit este interzisă. Este interzisă aducerea și utilizarea propriilor dispozitive electrice și utilizarea prizelor noastre. În cazul unui DJ sau al unei echipe de filmare: Vă rugăm să ne contactați pentru a vă direcționa către prizele de alimentare corespunzătoare.

Pentru a vă oferi cea mai bună experiență posibilă cu noi, ne curățăm întreaga proprietate și o păstrăm în stare bună. Cu sau fără Corona, urmăm un protocol strict de curățare. Aceasta include nu doar curățarea, ci și dezinfectarea. 

Întreaga noastră zonă, precum și apartamentele, sunt special construite pentru persoanele cu dificultăți de mers. Chiar și dușurile nu au trepte și o pasarelă din beton duce de la parcare la toate facilitățile. Ușile au cel puțin 87 cm lățime și spațiu suficient în băi.

Nu permitem animale de companie - chiar dacă sunt foarte drăguțe.

Fumatul este interzis și în interior, zonele de intrare, terase și balcoane, dus si toalete.

NU acceptăm tichete de vacanță sau carduri de vacanță. Acceptăm doar numerar (RON sau EUR) sau carduri de credit (VISA sau Mastercard).

 • Visa
 • Master Card
Așa ne puteți găsi cu ușurință: Waze, Google Maps, Apple Maps sau Google Earth.
Vă rugăm să rețineți că imaginile din satelit și vizualizarea străzii nu reflectă situația actuală.
Mobirise

Elvetianul Tobias

Contact, Kontakt

Str. Apateului 115 / 117, Oradea

RO33485174 - J5/1258/2014

seara baieti, botez, nunta, burlac, petrecere, eveniment, indiferent de ce sărbătoriți, vă oferim grădina noastră de evenimente pentru până la 50 de persoane. Dacă aveți oaspeți din străinătate, aceștia pot rămâne cu noi peste noapte într-unul dintre apartamentele noastre. Apartamentele noastre sunt administrate in regim hotelier si sunt complet mobilate (tot cu prosoape, lenjerie de pat, vesela pentru 4 persoane, ...). În grădină oferim o piscină cu suficiente șezlonguri, muzică ambientală și o mică casă de petrecere pentru până la 16 persoane. Acolo puteți face discotecă și puteți asculta muzică tare cu spectacol de lumini seara. Există, de asemenea, un loc de joacă pentru copii în grădină, cu balansoar, leagăn și tobogan pentru copii. Dacă vă plac iepurașii mici, am fi bucuroși să vă arătăm iepurașii noștri, pe care sunteți bineveniți să îi mângâiați. Veți găsi micul nostru bar chiar lângă parcarea noastră mare, care este complet împrejmuită și monitorizată prin video.În barul nostru vă vom răsfăța cu bere artizanală, băuturi și gustări. Deasupra barului avem o terasa la soare care este accesibila continuu. Mai ales vara, seara, vă puteți bucura de o priveliște minunată și de o bere rece sau un vin bun. Pe scurt: suntem locul ideal pentru evenimentul dumneavoastră, un hotel de apartamente de înaltă clasă, curat și de înaltă calitate. Deoarece resedinta noastra este situata in luxoasa zona rezidentiala Grigorescu din Oradea, va puteti bucura si de multa liniste si totusi sa fiti aproape de oras. Apropo de asta: avem și un parc la 5 minute de mers pe jos de reședința noastră. Acolo puteți face sport, vă puteți juca cu copiii sau pur și simplu puteți merge la plimbare. In plus, ELVETIANUL TOBIAS este bine situat. În mai puțin de 5 minute cu taxiul puteți ajunge la sălile de evenimente și banchete din Armonia, Pandora și Palazzo. În mai puțin de 10 minute poți ajunge la Ambasador, Emerald sau te afli deja în centrul orașului. La centrul comercial Lotus se poate ajunge cu taxiul în 6 minute - la Aquapark Nymphea în aproximativ 11 minute.

Designed with Mobirise - Click now