Mobirise

Parcare rulote/caravan

Avem o parcare mare. De asemenea, puteți veni la noi cu o rulotă/caravan și puteți parca în parcarea noastră împrejmuită și supravegheată video.

Parcare rulote

RON 50  
  • fiecare rulotă
  • Check-in 15:00-21:00
    Check-out 11:00 
  • max 4 persoane
    (mai multe +5 RON/persoana)
  • maximum 2 zile / 48 h

Vă rugăm să ne contactați prin Whatsapp (+40772230693) în prealabil. Parcările noastre sunt limitate.

Mobirise

235 cm

Lățimea totală a vehiculului 235 cm, limitat de ușa de intrare.

4 persoane

Maxim 4 persoane per rulotă

Apa

Oferim apa potabila cu racord "Gardena" (+15 RON/zi)

Curent

Energie electrica (max 16A), priza "Schuko" (+20 RON/zi)

Piscina

Puteți folosi piscina noastră.
(+40 RON/zi/persoana*)
* Duș/WC inclus

Duș/Toaletă

Puteți folosi dușul și toaleta noastră.
(+25 RON/zi/persoana)

Bar

Vizitează barul nostru pentru a bea o bere!

NU acceptăm tichete de vacanță sau carduri de vacanță. Acceptăm doar numerar (RON sau EUR) sau carduri de credit (VISA sau Mastercard).

  • Visa
  • Master Card
Așa ne puteți găsi cu ușurință: Waze, Google Maps, Apple Maps sau Google Earth.
Vă rugăm să rețineți că imaginile din satelit și vizualizarea străzii nu reflectă situația actuală.
Mobirise

Elvetianul Tobias

Contact, Kontakt

Str. Apateului 115 / 117, Oradea

RO33485174 - J5/1258/2014

seara baieti, botez, nunta, burlac, petrecere, eveniment, indiferent de ce sărbătoriți, vă oferim grădina noastră de evenimente pentru până la 50 de persoane. Dacă aveți oaspeți din străinătate, aceștia pot rămâne cu noi peste noapte într-unul dintre apartamentele noastre. Apartamentele noastre sunt administrate in regim hotelier si sunt complet mobilate (tot cu prosoape, lenjerie de pat, vesela pentru 4 persoane, ...). În grădină oferim o piscină cu suficiente șezlonguri, muzică ambientală și o mică casă de petrecere pentru până la 16 persoane. Acolo puteți face discotecă și puteți asculta muzică tare cu spectacol de lumini seara. Există, de asemenea, un loc de joacă pentru copii în grădină, cu balansoar, leagăn și tobogan pentru copii. Dacă vă plac iepurașii mici, am fi bucuroși să vă arătăm iepurașii noștri, pe care sunteți bineveniți să îi mângâiați. Veți găsi micul nostru bar chiar lângă parcarea noastră mare, care este complet împrejmuită și monitorizată prin video.În barul nostru vă vom răsfăța cu bere artizanală, băuturi și gustări. Deasupra barului avem o terasa la soare care este accesibila continuu. Mai ales vara, seara, vă puteți bucura de o priveliște minunată și de o bere rece sau un vin bun. Pe scurt: suntem locul ideal pentru evenimentul dumneavoastră, un hotel de apartamente de înaltă clasă, curat și de înaltă calitate. Deoarece resedinta noastra este situata in luxoasa zona rezidentiala Grigorescu din Oradea, va puteti bucura si de multa liniste si totusi sa fiti aproape de oras. Apropo de asta: avem și un parc la 5 minute de mers pe jos de reședința noastră. Acolo puteți face sport, vă puteți juca cu copiii sau pur și simplu puteți merge la plimbare. In plus, ELVETIANUL TOBIAS este bine situat. În mai puțin de 5 minute cu taxiul puteți ajunge la sălile de evenimente și banchete din Armonia, Pandora și Palazzo. În mai puțin de 10 minute poți ajunge la Ambasador, Emerald sau te afli deja în centrul orașului. La centrul comercial Lotus se poate ajunge cu taxiul în 6 minute - la Aquapark Nymphea în aproximativ 11 minute.

Made with Mobirise - Read more