Bar / Terasa cu bere

Barul nostru este deschis zilnic de la ora 16:00 pana la 22:00 *. Vino cu prietenii tăi și bea o bere. Trimite-ne un Whatsapp sau SMS câte persoane sunteți și la ce oră - sau doar sunați-ne la 0772230693.
Pe terasa noastră la soare vă puteți bucura de o priveliște minunată. Avem și muzică ambientală care face seara prietenoasă. 

* Dacă sunteți un grup grozav și mențineți volumul scăzut după ora 22:00, puteți petrece mai mult de 22:00. Doar nu vrem să ne supărăm vecinii.

La bar, dimineața de la ora 09:00 la 11:00, oaspeții hotelului nostru de apartamente primesc și o cafea proaspătă cu boabe de la aparatul espresso. 

Mobirise

Terasa deasupra barului

O terasă la soare

Bucurați-vă, stimate domnule, de o priveliște magnifică pe terasa noastră de deasupra barului, cu muzică ambientală și o atmosferă bună.

Terasa este un punct culminant absolut, mai ales seara. Vedeți luminile orașului Oradea în timp ce vă bucurați de o bere rece.

Mobirise

32 mp

Zona de petrecere are 32 mp

30 persoane

Maximum 30 de persoane
(interior si exterior)
Maximum 16 de persoane (interior)

Parcare

Parcare gratuită

De la 16:00

De la 16:00

HIFI

Sistem HIFI cu Bluetooth

WIFI

WiFi gratuit

WC

Toaletă și duș

Scaune

Pentru până la 16 de persoane (exterior), 16 persoane (interior)

Frigider

Că băuturile tale rămân reci.

Bucătărie

Lângă frigider veți găsi o bucătărie mică.

Espressor

Pentru ca să puteți bea o cafea bună avem un aparat de cafea complet automat

Mașină de gheață

Pentru a vă asigura că aveți suficientă ghețată.

Aducerea propriilor băuturi este interzisă. Persoanele sub 21 de ani nu primesc alcool. Buletinul var fi verificat înainte ca alcoolul să fie vândut. Oaspeții beți care nu știu cum să se comporte vor fi expulzați din incintă. Se aplică termenii și condițiile noastre generale.

Copiii nu au voie în bar sau pe terasa la soare. Nu ne asumăm absolut nicio răspundere, închiriați bar de la noi pe baza „închiriat așa cum s-a văzut și dat înapoi în aceeași stare”. Cu chiria, toate obligațiile vi se transferă în calitate de chiriaș. 

Pentru a vă oferi cea mai bună experiență posibilă cu noi, ne curățăm întreaga proprietate și o păstrăm în stare bună. Cu sau fără Corona, urmăm un protocol strict de curățare. Aceasta include nu doar curățarea, ci și dezinfectarea. 

Nu permitem animale de companie - chiar dacă sunt foarte drăguțe.

Fumatul în bar este interzis. Puteți fuma afară și pe terasă.

NU acceptăm tichete de vacanță sau carduri de vacanță și nici tichete de masă.
Acceptăm doar numerar (RON sau EUR) sau carduri de credit (VISA sau Mastercard).

  • Visa
  • Master Card
Așa ne puteți găsi cu ușurință: Waze, Google Maps, Apple Maps sau Google Earth.
Vă rugăm să rețineți că imaginile din satelit și vizualizarea străzii nu reflectă situația actuală.
Mobirise

Elvetianul Tobias

Contact, Kontakt

Str. Apateului 115 / 117, Oradea

RO33485174 - J5/1258/2014

seara baieti, botez, nunta, burlac, petrecere, eveniment, indiferent de ce sărbătoriți, vă oferim grădina noastră de evenimente pentru până la 50 de persoane. Dacă aveți oaspeți din străinătate, aceștia pot rămâne cu noi peste noapte într-unul dintre apartamentele noastre. Apartamentele noastre sunt administrate in regim hotelier si sunt complet mobilate (tot cu prosoape, lenjerie de pat, vesela pentru 4 persoane, ...). În grădină oferim o piscină cu suficiente șezlonguri, muzică ambientală și o mică casă de petrecere pentru până la 16 persoane. Acolo puteți face discotecă și puteți asculta muzică tare cu spectacol de lumini seara. Există, de asemenea, un loc de joacă pentru copii în grădină, cu balansoar, leagăn și tobogan pentru copii. Dacă vă plac iepurașii mici, am fi bucuroși să vă arătăm iepurașii noștri, pe care sunteți bineveniți să îi mângâiați. Veți găsi micul nostru bar chiar lângă parcarea noastră mare, care este complet împrejmuită și monitorizată prin video.În barul nostru vă vom răsfăța cu bere artizanală, băuturi și gustări. Deasupra barului avem o terasa la soare care este accesibila continuu. Mai ales vara, seara, vă puteți bucura de o priveliște minunată și de o bere rece sau un vin bun. Pe scurt: suntem locul ideal pentru evenimentul dumneavoastră, un hotel de apartamente de înaltă clasă, curat și de înaltă calitate. Deoarece resedinta noastra este situata in luxoasa zona rezidentiala Grigorescu din Oradea, va puteti bucura si de multa liniste si totusi sa fiti aproape de oras. Apropo de asta: avem și un parc la 5 minute de mers pe jos de reședința noastră. Acolo puteți face sport, vă puteți juca cu copiii sau pur și simplu puteți merge la plimbare. In plus, ELVETIANUL TOBIAS este bine situat. În mai puțin de 5 minute cu taxiul puteți ajunge la sălile de evenimente și banchete din Armonia, Pandora și Palazzo. În mai puțin de 10 minute poți ajunge la Ambasador, Emerald sau te afli deja în centrul orașului. La centrul comercial Lotus se poate ajunge cu taxiul în 6 minute - la Aquapark Nymphea în aproximativ 11 minute.

Set up a free web page with Mobirise