Hotel de apartamente

Oferim 5 apartamente de lux in regim hotelier, complet echipate, fiecare cu 2 dormitoare cu paturi king-size, bucătărie deschisă și cameră de zi. Bucătăriile sunt complet echipate cu vase pentru 4 persoane.
În baie veți găsi un duș și toaletă fără trepte. Apartamentele noastre sunt construite pentru persoane cu handicap de mers. 3 apartamente sunt complet accesibile pentru scaune cu rotile.

REZERVARE 

Trimiteți-ne un mesaj WhatsApp care conține:
Prenume și Nume, adresa de domiciliu și țara de origine, de la ce dată până la ce dată, câte persoane (și câți copii). Vă vom trimite apoi o ofertă de preț. Sau pur și simplu sunați-ne.

 

RON                         245 noapte
 •  (RON 265 / persona)
  49mp / 1 dormitor
 • 1 persoana
 • 1 pat
 • 2 - 5 nopti *

 

RON                          360 noapte
 • (RON 190 / persoana)
  49mp / 1 dormitor
 • 2 persoane
 • 1 pat **
 • 2 - 5 nopti *

 

RON                          535 noapte
 • (RON 185 / persoana)
  65mp / 2 dormitoare
 • 3 persoane
 • 2 paturi
 • 2 - 5 nopti *

 

RON                          660 noapte
 • (RON 170 / persoana)
  65mp / 2 dormitoare
 • 4 persoane
 • 2 paturi
 • 2 - 5 nopti *

* Dacă dumneavoastră rămâneți doar o noapte, percepem o suprataxă unică de 100 RON pe pat.
** Dacă aveți nevoie de 2 paturi și 2 dormitoare pentru 2 persoane, percepem o taxă unică suplimentară de 30 € / 150 RON în fiecare săptămână (7 zile).

Copiii contează ca adulții. Copiii până la 4 ani gratuit dacă dorm în patul părinților. Dacă călătoriți cu copii, veți plăti invariabil un depozit de 100 € sau 500 RON (numai numerar). Dacă nu s-au produs daune, veți primi înapoi acest depozit imediat după predarea apartamentului (la check-out). Apartamentele pot fi ocupate de maxim 4 persoane (inclusiv copii de la 4 ani).

Preturile de mai sus sunt publicate cu TVA.

Dacă doriți să rezervați prin bookingcom, vă rugăm să ne sunați înainte de rezervare +40 772 230 693
Avem probleme masive cu această agenție de turism, deoarece rezervările sunt afișate ca fiind anulate, ocupare nu este respectat sau modificat intenționat (supraaglomerare) sau rezervările nici măcar nu sunt afișate.

Mobirise
Mobirise
Mobirise
Mobirise
Mobirise
Mobirise

62 mp    

Fiecare apartament are min. 62 mp

4 persoane

Max. 4 persoane / apartament

Parcare

Parcare exterioară gratuită

2 paturi

2 dormitoare / 2 paturi duble

Bucătărie

Cu tacâmuri pentru 4 persoane

WIFI/TV

WIFI / Smart TV gratuit

Duș

Duș fără trepte (intrare ușoară)

Accesibil

Fără trepte, portiere min.87 cm

Lenjerie

Lenjeria de pat se schimbă săptămânal

Prosoape

Prosoape proaspete fiecare a treia zi

Igienă

Săpun, șampon, pastă de dinți + perie

Uscător

Uscător de păr disponibil.

Fumat

Vă rugăm să nu fumați în interior

Animale

Vă rog deloc animale de companie

Incalzirea

Cu încălzire modernă prin pardoseală

Alergii

Gresie sau laminat antialergic

Mobirise

Toate apartamentele noastre sunt construite în același mod. 2 dormitoare, bucătărie și living spațiu deschis și o baie spațioasă. 

Indiferent în ce apartament te mutați - obțineți același nivel de confort în fiecare apartament.

SUPRAVEGHERE

Întreaga zonă este supusă supravegherii video permanente.

ASISTENŢĂ

Avem asistență 24/7 disponibilă.

ÎNGRĂDUT

Zona este complet împrejmuită și securizată.

ILUMINAT

Întreaga zonă este iluminată noaptea.

Mobirise

Piscina

Oaspeții din apartamente pot folosi gratuit grădina si piscina noastră. 

Mobirise

Pentru a vă oferi cea mai bună experiență posibilă cu noi, ne curățăm întreaga proprietate și o păstrăm în stare bună. Cu sau fără Corona, urmăm un protocol strict de curățare. Aceasta include nu doar curățarea, ci și dezinfectarea. Acest lucru se aplică instalațiilor și nu se oprește cu lenjeria de pat și prosoapele de baie. În plus, apartamentele noastre și toate camerele accesibile publicului sunt verificate pentru instalarea electronică neautorizată. 

Ne pasă de mediu. De aceea, toate clădirile noastre sunt bine izolate, încălzite ecologic cu gaz natural și controlate de un sistem inteligent de gestionare a încălzirii prin pardoseală. În plus, folosim LED-uri doar pentru iluminat și acordăm atenție eficienței energetice a acestora atunci când achiziționăm dispozitive electrice noi. De asemenea, operam propriul nostru sistem fotovoltaic de 10 KW pentru a ne îmbunătăți amprenta ecologică.

Întreaga noastră zonă, precum și apartamentele, sunt special construite pentru persoanele cu dificultăți de mers. Chiar și dușurile nu au trepte și o pasarelă din beton duce de la parcare la toate facilitățile. Ușile au cel puțin 87 cm lățime și spațiu suficient în băi.

Părinții sunt responsabili pentru copiii lor. Este posibil ca apartamentele și alte mobilier din hotelul de apartamente să nu fie bune sau chiar periculoase pentru copii. Nu ne asumăm absolut nicio răspundere, închiriați apartamentul de la noi pe baza „închiriat așa cum s-a văzut și dat înapoi în aceeași stare”. Cu chiria, toate obligațiile vi se transferă în calitate de chiriaș.

Nu permitem animale de companie în apartamente - chiar dacă sunt foarte drăguțe.

Și vă rugăm să respectați faptul că fumatul nu este permis în apartamente. Fumatul este interzis și în zonele de intrare, terase și balcoane.

NU acceptăm tichete de vacanță sau carduri de vacanță. Acceptăm doar numerar (RON sau EUR) sau carduri de credit (VISA sau Mastercard).

 • Visa
 • Master Card
Așa ne puteți găsi cu ușurință: Waze, Google Maps, Apple Maps sau Google Earth.
Vă rugăm să rețineți că imaginile din satelit și vizualizarea străzii nu reflectă situația actuală.
Mobirise

Elvetianul Tobias

Contact, Kontakt

Str. Apateului 115 / 117, Oradea

RO33485174 - J5/1258/2014

seara baieti, botez, nunta, burlac, petrecere, eveniment, indiferent de ce sărbătoriți, vă oferim grădina noastră de evenimente pentru până la 50 de persoane. Dacă aveți oaspeți din străinătate, aceștia pot rămâne cu noi peste noapte într-unul dintre apartamentele noastre. Apartamentele noastre sunt administrate in regim hotelier si sunt complet mobilate (tot cu prosoape, lenjerie de pat, vesela pentru 4 persoane, ...). În grădină oferim o piscină cu suficiente șezlonguri, muzică ambientală și o mică casă de petrecere pentru până la 16 persoane. Acolo puteți face discotecă și puteți asculta muzică tare cu spectacol de lumini seara. Există, de asemenea, un loc de joacă pentru copii în grădină, cu balansoar, leagăn și tobogan pentru copii. Dacă vă plac iepurașii mici, am fi bucuroși să vă arătăm iepurașii noștri, pe care sunteți bineveniți să îi mângâiați. Veți găsi micul nostru bar chiar lângă parcarea noastră mare, care este complet împrejmuită și monitorizată prin video.În barul nostru vă vom răsfăța cu bere artizanală, băuturi și gustări. Deasupra barului avem o terasa la soare care este accesibila continuu. Mai ales vara, seara, vă puteți bucura de o priveliște minunată și de o bere rece sau un vin bun. Pe scurt: suntem locul ideal pentru evenimentul dumneavoastră, un hotel de apartamente de înaltă clasă, curat și de înaltă calitate. Deoarece resedinta noastra este situata in luxoasa zona rezidentiala Grigorescu din Oradea, va puteti bucura si de multa liniste si totusi sa fiti aproape de oras. Apropo de asta: avem și un parc la 5 minute de mers pe jos de reședința noastră. Acolo puteți face sport, vă puteți juca cu copiii sau pur și simplu puteți merge la plimbare. In plus, ELVETIANUL TOBIAS este bine situat. În mai puțin de 5 minute cu taxiul puteți ajunge la sălile de evenimente și banchete din Armonia, Pandora și Palazzo. În mai puțin de 10 minute poți ajunge la Ambasador, Emerald sau te afli deja în centrul orașului. La centrul comercial Lotus se poate ajunge cu taxiul în 6 minute - la Aquapark Nymphea în aproximativ 11 minute.

Create a free site with Mobirise